Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Hej teampuls

 

Hej trænerteam og resten af teampuls
 
Tak for en sjov, aktiv og hyggelig sæsonafslutning/evaluering. Mine arme og skuldre var godt mørbankede i dagene efter vores eventyr på forhindringsbanen, og jeg har stadig et ret mange blå mærker efter "tovtrækningen". Man kunne ude på Spækkebjerg aktivitetscenteret mærke, at vi efterhånden er et godt sammentømret hold, hvor folk kender hinanden og sætter pris på fællesskabet. Det er jo fedt at opleve!

                                                                                 


Jeg har nu været igennem min første uge uden løb, og jeg kan mærke fremgang i foden, idet ømheden er aftagende. Så det er bare med at holde stand og løbefri de næste mange uger. I stedet har jeg svømmet på Århus Svømmestadion 50m bane - forholdene her er også ganske gode for at få en fin træning. Min cykel er ydermere blevet "pimpet", så den nu er køreklar til lidt flere km. Jeg var således for første gang med til Marselis cykelfortræning idag - uden punkteringer og uheld ;-) Og det var faktisk ganske sjovt. Godt nok når pulsen ikke så højt op, men nu er det jo heller ikke meningen, at jeg skal slå Lance Armstrong (sådan lige foreløbig i hvert tilfælde ;-). Til gengæld får man set en masse smukt landskab, det er knapt så belastende for ledene, man er træt på en anden måde, og det er sjovt at lære lidt "cykeljargon" (det er godt nok en grejsport - cyklerne bliver tjekket ud, jo jo - men man kan sagtens være med på en citybike, hvis kondien er god, og ligeledes er der fartholdere i forskelligt tempo som vi kender det fra løb).


 
Så svømning og cykling er på mit program de næste mange uger. Mandag og onsdag er det svømning, torsdag og lørdag eller søndag er det cykling. Så hvis der er nogen fra Teampuls, som trænger til noget variation i træningen, eller til lidt aflastning, så er det bare at kaste sig ud i det :-)
 
Men selvfølgelig håber jeg at kunne løbe med jer igen til efteråret (best case) eller næste forår (worst case). Jeg har idag tilmeldt mig Stockhom Marathon, som finder sted den 28.maj 2011. Det er faktisk min fødselsdag denne dag, så den bedste gave for mig ville være at gennemføre løbet (ca. 3:20-3:30) uden smerter i foden! Jeg håber naturligvis, at der er flere på vores hold, som har lyst til at være med i løbet. Det er nu engang sjovest, når vi er afsted sammen.
 
Man kan tilmelde sig her: http://registration.marathon.se/Registration.aspx?LanguageCode=en&RaceId=51
 
Og den officielle hjemmeside til Stockholm Marathon er: http://www.stockholmmarathon.se/start/content.cfm?Sec_ID=1891&Rac_ID=172&Lan_ID=3.
 

Jeg kigger forbi til træning engang i de kommende uger.
 
Bedste hilsner
 
Mette
 

Postet 9/06 2010
 

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering