Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Etapeløb Bornholm 2010

 Hej Team pulsløbere håber i nyder sommer…

 

 
Her er lige en hilsen og update på begivenhederne so far her på Bornholm…
 
Ja det startede i panik med at bare få cykel med trods at Cimber Air ikke sagde at jeg skulle møde ind før trods cykel.... mødte jeg ind 90 min. før bording, Min cykel skulle i det mindste være pakket ind ;
I gavepapir og rød sløjfe spurgte jeg efter en times venten….  Mere kaos pga. cykel men af sted kom jeg… Jeg havde jo set frem til 2 meget aktive uger på Bornholm med etapeløb over 5 dage i uge 30 og i uge 31 :  triatlon, duatlon, adventure race og to dages MTB stage trail mm… så info får i et par gange.
 
Udover over motionsløbene har der været tid til cykelture til Røgeri i Hasle, dase den ved stranden,  Hammer Hus, Rytter knægten (højeste punkt) og ekkodalen   hvor jeg mødtes nogle unge mennesker som var  MTB bikere fra Århus 1900  som jeg sammen med kørte off pist i skoven da vi ikke kunne finde den lokale MTB cykel rute….
 
Men men…etapeløbet Bornholm, et af Europas største, og med løbenummer 927 så var jeg spændt og klar…
Man får det bedste af Bornholm: Sandet, havet, klipperne, de lange seje bakker i Bornholmernes skov, de vilde stigninger på Hammershus og to hurtige byruter. Det fås ikke bedre.
 
Etape 1 var i byen Hasle, 10 km, en lidt flad rute efter 4 km efter byen Sorthat Magleby(fed by navn) en flad rute på skov, asfalt- og cykelveje og strand. Hyggelig afstikker ud til havet 
Løb den i tiden 48:14, er ok tilfreds da min lysken ikke er i orden efter Hamborg  ;o( , så forventningerne til toppræstationer er ikke på programmet, men oplevelse og prøve så godt man kan. Jeg konkurrerer med en ung fyr på 23 fra Sparta(bor på samme vandrehjem så vi Homies chiller ud sammen herovre) om at være bedst, i dag slog jeg ham med 1 min og 45 sek..  ;o) 
 
Etape 2 var et ubehageligt strand løb på 5,8 km på Danmarks mest kendte badestrand Dueodde. Masser af tilskuere. Start på stranden. Ruten går langs med havet og gennem klitterne og det var ligesom om at løbe i smør og ingen vegne komme.. men super fed oplevelse… men de sidste 800 meter i dyb sand i klitterne var noget af en prøvelse.. Den kære Sparta løber slog mig med 1 sek. Så nu var Rudolfs selvtillid tilbage.  Vi sad og snakkede med nogle løbere fra Sparta, og da jeg har lærte en løber der ovrefra Anne Mette Ågaard at kende ( Danmarks bedste kvindelige Marathon løbere) hun gir de kvindelige konkurrenter noget baghjul derovre, faldt snakken også på hende.. De havde løbetrænet med hende og fortalte at når hun trænede til de store løb, løb hun intervaller af 26 gange 1000 meter, fy for den sagde vi!!   så bare kom i gang Ulrik og nu ikke nogle sjove ideer fra de 3 trænere ………
 
Etape 3 var et kuperet skovløb på 7,8 km i Almindingen op omkring Bornholms højeste punkt..  Ruten ligner meget når vi løber i Blommehaven med en start opad i 2-3 km ligesom når der løbes 10 km stafetten (Danmarks hårdeste i blommehaven). Jeg var tændt fra start, og tog den roligt de første 4. hårde km..  Sparta løberen løb forbi mig ved 4km mærket, men var inden for synsfeltet ca. foran med 12 sek,… han gik kold ved bakken omkring km 5 og jeg overhalede han selvom han lige forsøgte igen :0)   Jeg gav den fuld gas fra 5km mod mål, målet var i øvrigt en ren Tour de France bjergetape værdigt, kom ind i tiden 38:27, 1 min og 4 sek. Hurtigere Rudolf, der er ærgrede sig, troede han havde mig ved de 4km..
 
Etape 4, vel nok løbets værste rute.. Hammeren på 8,5 km
Bjergløb med start på Hammer Havn. Masser af udfordringer. Skov, søer, havet, Hammerknuden. Stiger 75 m på den sidste km op til det gamle fyr. Masser af stemning. De sidste 435 meter op til mål med en stigning på 75 meter (17%). Hvem er hurtigst på de sidste 435 meter ?  ikke mig!!!
Ja denne etape var en hård omgang, en kuperet rute der starte med brat opstigning fra Havnen og op de næste 3 km.. derefter fladt indtil de sidste i bakkerne ved havet, og opstigningen mod mål kunne skimtes forude.  1,5 km hvor de sidste 435 m på 17% med 5-6 små hårnåle sving og navne på asfalten, en inferno af tilråbende og begejstrede tilskuer.  Det var en  hård bakke, hvor fokusset var på at holde en god rytme og bare komme op.
Jeg kom i mål i tiden 47:46, Rudolf slog mig i dag med 1:13  og øjnede chancen for sejr i den samlede stilling :0(
  
 
 
Etape 5:
Efter 2 hårde dage og 4 løb i benene er dette nok en tiltrængt afslutning på løbet, 10 km i Rønne By- og skovløb på kryds og tværs af Rønne. Mål på Rønne Stadion Nord. Masser af tilskuere. Hurtig og afvekslende rute. Jeg var tændt fra start og havde kun  50 min. Til løb da jeg havde bestilt taxa der skulle køre mig til lufthavnen.. kl: 19: 22 lød startskuddet til det sidste løb, Rudolf og mig gav knytnæve og ønskede god løb og dyst..  Jeg lagde hårdt ud for at psyke ham i en km/tid på 4:35 for at ryste ham lidt.. Stor tilskueskare og jubel igennem Rønne by. Rudolf havde hægtet sig på en sparta løber og overhalede mig ved havnen, og jeg holdte trit med en afstand på 40 m. over den næste 1,5 km. Jeg fangede Rudolf på den lille bakke ved 5km inden skoven og sagde godt løbet og forsatte forbi ham, træt men fokuseret.  Efter 3km i skoven og lidt TRÆT,  farten blev holdt nogenlunde og afslutningen lå forude.. afsluttede en super uge med mange vidunderlige oplevelser med at komme ind på stadium til en menneskare uden lige på tribunerne og langs kanterne på atletikbanen,, fedt vi klarede det :0)   løb tilfreds i mål på  48:17 og slog Rudolf med 1:08..  i vores interne opgør slog jeg Rudolf med 2:36 i år, men han ville give revanche næste år.. Så Teampuls vandt over Sparta :0)
I min aldersgruppe mænd endte jeg med en samlet tid på 3:34:36 på en plads som nr, 166 ud af  273 der gennemførte. I den totale stilling endte jeg som 518 ud af 846 mænd..  ok indsats der skal forbedres med min. 10 min næste år..   Håber alle har haft en super oplevelse..  indtrykkene, vejret, arrangementet har været 110% i top og mine forventninger er blevet indfriet..  så både vandrehjem og løb er blevet tilmeldt til næste år, til nye oplevelser og glæder..
 
Efter vidunderlig afslapning i weekenden i København er batterierne ladet op til en ny omgang aktiviteter. Nu starter næste uge på Bornholm med triatlon, Adventure race og noget MTB bike race…  Forsat god sommerferie til jer alle :0)
 
 
 
 
 
Efter etape nr. 1 Så er vi i gang……  Næste billede The Homies :0)  Rudolf i midten og Jeppe til venstre, der i øvrigt endte omkring nr. 250.  og 20 min,. Hurtigere end undertegnede….Billedet taget efter 4 etape på Hameren :0)……..
 
 
SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering