Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Sikken dejlig dag.

Sikken dejlig dag.

Audi Challenge 1900 ½marathon. Søndag den 5. Sep.

Af. Knud Tønner

 
Teampulsløberne var meget synlige ved Aarhus 1900 ½marathon. Både som officials og som deltagere i selve løbet. Allerede ugerne op til løbet var vi i fuld gang med planlægningen. Som test var der flere der fik pusset formen af med Marselisløbet, og det viste sig at formen var på rette vej.
 
 
 
Jeg kunne godt mærke ved mandagens træning at folk var lidt matte i sokkerne oven på Marselisløbet. Flere var i tvivl om hvordan vi nu kunne blive klar til ½marathon søndagen efter. Efter onsdagen træning var der lidt mere ro på. Jeg havde nu en god fornemmelse, når nerverne melder sin ankomst, på den gode måde, så er vi ved at være klar. Med den rigtige hvile - kost og restitutionstræning, ja og ikke mindst den rigtige indstilling, blev vi klar til ½marathon søndag formiddag kl. 11.00
 
Både ruten og vejret var perfekt, de bedste betingelser for et godt ½marathon var til stede, ja, nu var det kun op til den enkelte at udnytte, både den gode form og de gode betingelser. Det må jeg sige, det var der rigtig mange der gjorde. Der blev virkelig løbet godt igennem. Næsten alle Teampulsløberne satte PR. Meget flot, stort tillykke alle. Dejligt at se Lars Tinsfelt tilbage i flot stil, Lars Hovgaard gjorde det flot, jeg så Henrik Sørensen flyve der ud af, det var lige meget hvem jeg snakkede med bag efter, så have de haft et godt løb og en god oplevelse.
 
 
Men alligevel var der en der gjorde en forskel, det var Michael Munk. Jeg havde haft lidt taktisk snak med Michael efter det flotte resultat i Marselisløbet, hvor han løb 42.28 og puster Ulrik i nakken det meste af vejen. Onsdag efter træningen aftaler vi, at det er godt lige at løbe en rolig tur lørdag, bare for mærke benene. Jeg spørger Michael, hvad så Michael løber du 1.18.00 søndag, Michael svarer, gerne under 1.18.00. Jeg kunne godt se på det meste af feltet at der var tænding på, og folk var meget klar. Da starten gik, så længe jeg kunne se Michael lå han lige i hælene af eliten altså med nogen af de hurtigste i feltet, flere af dem løber normalt under 1.10.00 på ½ marathon, jeg tænkte, sikken dejlig dag, det er i dag.
 
Michael løb 3.29 pr km de første 10km. Det er under 35min, hallo siger jeg bare, det er klasse.
Han får den flotte sluttid 1.15.05
 
 
Stort tillykke Michael.
SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering