Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Amsterdam Marathon 2010

 Amsterdam Marathon………dejligt løb 

Amsterdam Marathon starter inde på det olympiske stadion. Turen rundt i Amsterdam er ikke flere runder, men en lang tur, så alt er nyt ved hvert hjørne. En stor oplevelse og god stemning på ruten. 
 
Målet for undertegnede var at presse tiden ned under 2.50.00. Michael Bergmann (bornholmeren fra 4xH) og jeg ville følges ad, og holde farten på ca. 3.54 – 3.56 pr. km. Dette forløb som det skulle, da vi halvvejs lå i tiden 1.22.34. Da vi nåede 25 km. forløb det stadig godt, men uden at registrerer det, løb vi 3.47 og 3.48 de næste to km. Denne fart ville jeg gå død på, så jeg sagde god tur til Michael og fandt et lidt mere passende tempo på ca. 3.55 pr. km. 
 
Kunne se Michael i det fjerne overhale flere trætte løbere og se super stærk ud, men tempoet jeg havde lagt mig ind på, var åbenbart mere holdbart i længden, da jeg passerede Michael ved 39 km . Synd for Michael (2.52.31), da han virkelig er utrolig stærkt løbende for tiden. Stor fornøjelse at løbe med ham. 
 
Målet var som skrevet 2.50.00, og da jeg krydsede målstregen stoppede uret på 2.48.59. Jeg ville strække armene i vejret, men de kom ikke højere end ved hoften på grund af træthed, men glædesrusen i kroppen var en fantastisk følelse. Skønt at nå det mål der blev sat for flere måneder siden ...
 
Se lidt video fra løbet: High lights og fra ruten.
 
// Niels Nørgaard, Team Puls 
 
SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering