Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Årets første lange tur med teampuls

Lørdag 15.01.2011 løb vi den første lange tur i 2011.

Der blev annonceret 12 og 18 km, som senere viste sig at være 15 og 19,5 km - men det er jo bare bonus km :-) Vi var 30-35  løbere, hvoraf en 5-6 stk løb kort med Kristian med henblik på søndagens Danisco Cup.

Resten fulgtes pænt ad i det anbefalede snakketempo indtil BC´s drivhuse i Gunnestrup. Folk var rigtig gode til at holde Steen Ø´s anbefaling om at holde et tempo i pulszone 65-70%, som er med til at give en god udholdenhed.

Kort efter deltes gruppen hvor ca 10 løb over Jelshøj hjem, men de resterende bl.a. anført af Frank Bo, Kim, Johnny, Mette fortsatte over Mårslet og Langballe mod Fulden.

Undervejs mødte vi en del biler, som medførte at Martin først kom ud i meget dyb sne (læs vand) derefter en stor vandpytte hvorefter han sluttede med at falde på et iset stykke - jov han er ihærdig den unge mand :-) Snerydder-Jan og hans makker John var endnu en gang godt løbende denne hærlige lørdag i godt løbevejr. Kort før Skåde fik løberne lov til frit løb de resterende ca 5 km.

Mohammed, Søren Chr. og ikke mindst Steen Ø var godt løbende i dag - det er vist nok over 1 år siden Steen Ø sidst løb så langt - så humøret var højt i omklædningsrummet ! Fedt at løbe langt igen i dette selskab......

Steen Skakke

Postet 15/01 2011

 

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering