Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Ud og Se med Teampuls - Berlin 2012

 

 

I efteråret 2011 besluttede rigtig mange sig for, at tage til Berlin og løbe halvmarathon d. 01.04.2012.

Det skulle vise sig, at være en beslutning som vi sent glemmer pga den gode stemning, de utrolig flotte resultater samt en transport planlægning på løbsdagen, som bør kunne gøres bedre en anden gang :-)

En del teampuls løbere tog bussen sammen med godt 100 andre Aarhus 1900 løbere. Vi var en ca 16-17 løbere med familie, der kørte i bil og tog. Vi indlogerede os på vort stamhotel Abendstern. Turen lørdag gik fint med ophold ved grænsen, hvor Stofa Steen for første gang kom for sent på denne tur – men han havdedog købt rundstykker og basser – dejligt ! Videre direkte til den nedlagte lufthavn ved Tempelhof, hvor vi afhentede startnumre og drak alkoholfri øl – ikke godt for alles renome – vel Kipketer….:-)

Lørdag aften blev der indtaget pasta og anden brugbart til søndagens udfordring, som vi var enige om ”da ikke var noget særligt” i forhold til marathonløb. Måske var vi en smule for afslappede for søndag morgen skulle vi med S bane eller var det U bane…. Men vi endte ved Karl Marx Strasse, mens løbet skulle starte ved Karl Marx Allee. Der var enkelte der var stået af toget, da der pludselig var kontrol og der var ikke ret mange, der havdekøbt billet. Takket være Hanne A slap vi for bøde, da hun lod som om hun troede, vi kunne køre gratis på vore startnumre – smart trick. Vi kørte retur og mødte ”afhopperne” hvorefter vi endelig fandt ud af, at vi skulle til en station tæt ved Alexanderplatz – altså ved startområdet !

”Vel ankommet” dog kun ca 20 min før start fik vi afleveret vor bagage og fandt vor startboks eller bare en startboks... Opvarmning nåede vi ikke – men pulsen var også rigelig høj med den forvirring, som vi selv havde skabt. Der var dog en enkelt, der varmede op ved at tage rulletrappen den forkerte vej….det var sgu hårdt !

Dette var så anden gang Stofa Steen kom for sent på denne tur for han og Lars R. startede langt nede i feltet, hvilket gav dem en dårlig start. Derfor er det utrolig flot, at de løb på 1:29:42 og 1:29:44 – denne gang kom du ikke for sent Stofa – godt gået !

Vel ankommet i mål mødte vi rigtig mange Aarhus 1900/Teampuls løbere og efter hvad der blev sagt, har mange løbet PR denne forårsdag i Berlin, som vi sent vil glemme J  Alle havde tilsyneladende et godt løb. Udvalgte resultater kan ses under løbsoplevelser her på siden.

Tak for en god tur – Steen S.


 

 

Postet 6/04 2012

 

SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering