Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Boston Marathon 2013

 

 
Hej Alle.
 
Rigtige mange tak for alle sms’er og henvendelser, i forbindelse med Boston. I har nok set og læst meget allerede, derfor vil jeg også begrænse mig her.
Vi havde en god rejse via Island over til Boston. Vi blev indlogeret på Hotel Hyatt som ligger tæt på mål-området. Amerikanerne er meget imødekommende og venlige, så vi følte os hjemme med det samme. Boston er helt sikkert en dejlig by at holde ferie i.
Dagen før løbet var der morgentræning omkring den lokale park i centrum af Boston. Efter morgenmaden fulgtes vi sammen hen til målområdet for at se på omgivelserne med stor glæde og forventning til Boston Marathon. Herefter videre ind på expoen efter startnumre, mit er 2648. Her blev vi modtaget af de mest begejstrede officials. Oh…yeah, good luck.. oh..yeah.
Løbsdagen er mandag. Det er en flot dag, lidt koldt ca. 5 grader. Jeg er oppe og spise morgenmad kl. 4.45 jeg er faktisk meget morgenfrisk, er klar og glæder mig til dagen. For at komme ud til startområdet skal vi køre med skolebusser fra Boston ud til byen Hopkinton, som ligger ca. 42km syd/vest for Boston. Busserne holder på en lang række langs parken Boston Common, 5 minutters gang fra hotellet. Annelise følger mig ned til bussen og ønsker mig god tur.
Det foregår i nummerorden, jeg har et lavt startnummer og skal køre mellem 6.00 og 6.30. Vi får at vide, at når vi kommer ned til startområdet, må vi ikke bare gå ud i hække eller andre steder i offentligt rum for at tisse, vi skal bruge de opstillede toiletter. Hvis ikke, kan vi få en bøde lige på stedet, og vores startnummer vil blive taget af samtidig. Det samme gælder mellem start og mål, nåh..
Busturen ned til starten var en rigtig hyggelig tur sammen med en masse andre forventningsfulde løbere. Vi kommer ud til startområdet, hvor der er forplejning, der mangler bare ikke noget her. Kaffe, frisk brød og frisk frugt, der var alt. Det der med at være tissetrængt var ikke noget problem, ligesom der var alt i morgenmad, var der nærmest en toiletby, måske var der ikke et toilet til hver, men tæt på, oh...yeah.
Kl. 9.00 skal vi begynde at gå frem til starten. Der er ca. 1.5 km til starten, hvor der også er god plads til opvarmning. Det er meget højtideligt og med en masse følelser indblandet, når der skal præsteres noget så stort som at løbe marathon i USA. Der er nationalsang og taler inden start, meget flot. Vi starter præcist kl. 10.00. Jeg stod i samme startzone som Rasmus, vi fik lige en snak og ønsket hinanden godt løb. Jeg kom godt fra start på en fantastisk flot rute, masser af god stemning. Jeg fik et godt løb. Ja, jeg var stolt, glad og meget tilfreds da jeg løb i mål, det var meget stort.
Glæden var kort, festen sluttede lige pludselig. Jeg føler et stort spørgsmålstegn inde i mig selv, og samtidigt føler jeg med dem, det er gået mest ud over, det gør ondt. Det er vigtigt nu, at bruge den tid vi har brug for, til at få det hele på afstand.
Jeg vil lige sige tak til Annelise og Rasmus for en god opbakning i selve træningen og hele træningsforløbet frem til Boston Marathon.
Hilsen Knud

Postet 20/04 2013

 

SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering