Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Aarhus 1900 i Jeksen

Aarhus 1900 i Jeksen

Lørdag 13.07.2013 havde Steen Østergaard i samarbejde med Motionsudvalget arrangeret bustur til Jeksen 20 km, Tarskov Mølle 13 km. - og ved Harlev Mølle 11 km - hjem.

Ca 70 glade og forventningsfulde Aarhus 1900 løbere fra alle træningsgrupper var mødt op til en meget flot tur gennem Jeksen dalen via Engsøen og Brabrandsøen hjem til Marselisborg Hallen. Der var overskyet vejr ca den første time, hvilket var godt, da det blevet noget varmt fra Brabrandsøen og hjem. Gruppen fra Jeksen fulgtes pænt indtil vanddepotet efter ca 7 km. Derefter blev der naturligt lavet forskellige tempo grupper med flere løbere fra HHHH, Teampuls og en enkelt Kick løber i front. Da vi ramte Engsøen var de forreste ikke at se mere. Undertegnede prøvede af følge Steen Ø og Kim S., men de var alt for godt løbende til at jeg kunne følge med – damn….;-)
Knud Tønner har taget mange flotte fotos af løberne – godt at se dig ;-) http://www.teampuls.dk/index.php?id=17&galid=120&imgid=start
I øvrigt godt at se Niels Gylling godt løbende igen ligesom det godt ”gået” af Torben Nielsen, at han allerede nu kan være med på en 20 km tur. Om der var luft til at snakke melder historien ikke noget om ;-) Flot af Camilla Ø som kæmpede sig hjem i varmen (der er krummer i din datter Steen Ø) !
Steen og Stoffer: Tak for endnu en vel tilrettelagt ”Kør-ud-løb-hjem” tur – tak for vand, sodavand og øl da vi kom til Marselisborg Hallen.
Hvornår skal vi løbe fra Skødstrup ?? ;-)
Hilsen
Steen Skakke

Postet 14/07 2013
 

SideWalk webbureau © - webløsninger og søgeoptimering