Nyheder

Referat fra kaffem?det.d.2/9 ...

Pulszone-beregner

Teampuls - pulszone - beregner
Beregn dine pulszoner


Pace-tabeller

Teampuls - Pace - tabeller
Pace-tabeller - se dem her


Galleri

Teampuls - Galleri
Se mere klik her


Teampuls - Galleri
www.fitnessfritid.dk

Svinekæber og højt humør i København

 
For over et år siden besluttede over 300 Aarhus 1900 løbere sig for at tilmelde sig til motionsløbet i forbindelse med det officielle VM i halvmaraton lørdag d 29.03.2014 i København.
Da teampuls havde ca 40-45 løbere deltagere valgte vi sammen, at dette løb skulle være dette forårs helt store fælles mål. Derfor blev der udarbejdet målrettet træningsprogram, som faktisk allerede startede ca 6 måneder før løbet. Indtil nytår 2013 var det træning med fokus på Aarhus 1900´s Nordea Cup for at få lidt fart i stængerne. Primo januar og til løbet har det været ja til tider benhård træning, hvor der virkelig skulle holdes fokus. Og det er der blevet bl.a. takket været den milde vinter og dermed gode træningsmuligheder.
Løberne i teampuls har virkelig passet træningen og været opsat på at dette løb skulle være noget særligt for den enkelte løber.
Og når man så her efter løbet taler med den enkelte er det utrolig positivt at høre at rigtig mange har haft et meget godt løb. Mange har løbet PR, mange har haft en kæmpeoplevelse mens andre med lidt skadesproblemer dog har gennemført. Fælles for alle dem, jeg har snakket med, er at de alle gik rundt med et kæmpe smil på læberne :-)  så fedt….
Jens Lund var så flink, at han havde arrangeret fælles spisning med deltagelse af ca 60 løbere og familie fra Aarhus 1900. Jens havde besluttet at hovedretten skulle bestå af svinekæber, hvilket medførte en del snak om hvad det var og især og hvordan det smagte. At skulle spise et dyrs kæber lød ikke umiddelbart som vildt lækkert – kunne man ikke som på de fine franske restauranter oversætte det til fransk; så ville der ikke være en sjæl der tænke videre over det  :-)
I en lejlighed i København fyldt med teampuls løbere var der bl.a. 2 løbere som begge havde et utrolig godt løb. Den ene løb PR på 1:47 mens den anden løb hans bedste tid i mange år på 1:27. Problemet for den hurtigste af dem var, at han om eftermiddagen lå under dynen bleg og dårlig med hvide fingre, mens PR løberen sad inde i stuen og lukkede den ene dåse bajer op efter hinanden :-)  Så hurtigløber: løb aldrig hurtigere end du altid kan drikke en øl efter løbet.
Ja de godmodige drillerier er allerede i gang. 1:27 løberen fik indtil flere gange nævnt sin tid lørdag efter løbet. Og det vil han sikkert gøre en rum tid fremover J En havde taget vintertights og langærmet løbetrøje på med det resultat, at han fik det for varmt med deraf følgende tidstab – tak for det :-)
Tak for en helt igennem forrygende tur til København. Det er altid godt, at være i selskab med teampuls. Og svinekæberne….de smagte godt :-)
Hilsen Steen Skakke
SideWalk webbureau - weblsninger og sgeoptimering